top of page

TE SALUT CU DRAG!

poza profil SM.jpeg

GEORGIANA MIHAELA CHIRLEA - OM ÎN FORMARE

De copil am avut curiozitate. În gimnaziu, mergeam la toate cercurile de la Clubul copiilor, de la cusut până la judo, teatru pentru păpuși, dans, judo, pian și toate sporturile de care auzeam în jurul meu: tenis, baschet, volei. Iar asta îmi dădea încredere în mine și curaj. 

Când am decis să merg la facultate, am ales ASE și, ca primă opțiune, Marketing. Suna bine, era secție nou constituită și o avusesem ca model pe soră-mea care terminase la o specializare complementară, Comerț. Am absolvit cu dublă specializare: Strategii de Marketing și Politici de Marketing. Au urmat ani buni de practică - aproape opt - și zeci de proiecte în România, Polonia, Norvegia, Austria, Germania.

 

Dincolo de pasiunea pentru Marketing și rezultatele ce veneau din zona de strategie prin proiectele pe care le coordonam, îmi puneam constant întrebări pentru a găsi căi potrivite prin care să interacționez cu oamenii din jurul meu.

“Dacă vrei o viață plină de prosperitate, cultivă oameni”. Citeam aceste cuvinte în primul an de facultate în troleibuzul 79 cu care mergeam de la Casa Vernescu spre Piața Romană. Am și astăzi vie imaginea în minte. Textul era scris pe un sticker și lipit pe geamul din spatele șoferului.  

 

Câțiva ani mai târziu, în 2012, când am inițiat proiectul WiseEvo, aveam să descopăr noi sensuri ale noțiunii de comunicare și să înțeleg un lucru important: comunicarea cu ceilalți este în relație directă cu felul în care comunicăm cu noi înșine. 

 

Prin proiectul WiseEvo, am creat mai multă armonie între oameni și tehnologie aducând o abordare diferită către companii prin acțiuni concrete de aliniere a valorilor individuale și obiectivele de business. 

 

Anul 2015 a adus la suprafață încă o parte din mine și m-a reîntors către explorarea creativității, mi-a trezit curajul adormit de reguli și proceduri și mi-a îndreptat pașii către cinematografie. M-am trezit într-o dimineață - mergând către birou - că vreau să urmez cursuri de formare ca regizor.

 

Au urmat cursuri de design interior, design vestimentar și de actorie.

 

“Caută frumosul acolo unde simți că aparții cu adevărat. În rest, nu-ți fie teamă să-l creezi.” Este îndemnul primit de la cel care m-a ghidat în acest domeniu. 

Totul a pornit de la pasiunea mea pentru țesături, rochii și amenajare de spații. De la strigarea mută pentru armonie. A început un parcurs de reîmprietenire cu mine și de auto-împuternicire - un parcurs al designului propriului interior.

Prin toate momentele și experiențele personale și profesionale prin care trec, aleg să pun umărul la frumos. Așa cum îl văd eu. Cred că totul începe cu a te construi pe tine pentru a putea construi în afara ta.

Dincolo de aceste experiențe și în parte, datorită lor, sunt un spirit liber, creativ și totodată organizat, care își folosește din ce în ce mai mult intuiția. Am avut multe momente de cădere, multe praguri ce m-au forțat să caut dincolo de soluțiile imediate, dincolo de răspunsurile cunoscute. Momente care m-au transformat profund. Munca aceasta interioară continuă. O fac mai conștient și uneori cu mult mai multă ușurință: am capătat antrenament. Și am descoperit în mine un camarad de nădejde.

Trei sunt dorințele care mă împlinesc în orice proiect: libertatea de a alege, modul în care mă simt lângă oamenii cu care lucrez și “urma” pe care o lasă ceea ce fac. 

Îți mulțumesc pentru că ai citit și mare mi-ar fi bucuria să ne și cunoaștem.

About Me: About Me
bottom of page